Книга за гостиВашето мнение за нас


ВАШЕТО МНЕНИЕ ЗА НАС


 

Име *
Телефон *
E-mail *
Коментар *
Велина
Великова

Избрах да организирам седмия рождения ден на дъщеря ми с "PartyBG" по препоръка на колежка. Изобщо не съжалявам за избора. Купонът беше страхотен и за малки, и за големи (родителите). Ди джеят измисляше страхотни и интересни игри и успя да ангажира вниманието на всички деца, които за "негово улеснение" бяха на възраст от 4г. до 11г. Дискотеката беше на MAX, а накрая имаше и караоке за родителите :) Благодарение на агенцията избрахме и място за партито сред заведенията, с които си партнира. В заключение мога да кажа, че се получи незабравимо парти, както за нашето семейство, така и за всички гости. Огромно благодаря!


Радмила Христова

Партито на сина ми (9г.) беше снощи и бързам да споделя мнението си за изживяването - нашето и на децата - с парти агенция "PartyBG" - ди джеят беше страхотен - игра си заедно с децата, изпълни всичките им желания, пускаше музиката, която искаха и не ги остави да седнат нито за миг! Всички пяха, играха, забавляваха се и накрая синът ми ни благодари за този рожден ден, като каза, че това е бил "най-якият" му рожден ден дотук (от 9 възможни, за които аз лично много съм се старала)!!! Към екстрите влизаше и допълнителното време, в което той им пускаше музика и пееше с тях над 30 минути, без да му го заплащаме, а също и удобството агенцията да работи със заведения в цяла София, които не искат наем за помещение за организиране на рожден ден в тях. Резултатът е, че имахме наистина икономичен и много забавен рожден ден - за първи път виждам родителите на децата да се разтанцуват и да запеят караоке заедно с децата!!!


Мая
Маринова

Разбрах за partybg.net, когато съученичка на моята любима малка първокласничка празнува рожден ден в училище. Пристигнах в края на партито и ме посрещна върволица чакащи родители, баби и дядовци с репликата: - "О, тръгването е мисия невъзможна". Действително, "само пет минутки още", които моето Майче поиска, станаха поне 15 след края на обявеното време и никак не се изненадах, когато тя пожела и за нейния рожден ден да поканим толкова "забавният батко". И малки, и големи останаха с чудесни впечатления от нашето парти. Отново бях впечатлена от заразяващия положителен заряд и уменията за импровизация и организация на игри, танци и забавления на DJ-я. Не на последно място, бидейки скромно платен - естествено - кадър от Българската академия на науките, останах приятно изненадана от достъпната цена, на която се предлага толкова качествен професионализъм и забавление. Наистина невероятно изживяване - препоръчваме на всички!


Боряна
Томова

Благодаря за незабравимото изживяване! Благодаря за страхотната организация! Благодаря за блясъка в очите на децата и усмивките на личицата!


Веселина Касова

Предстоеше ни организация на рожденни дни на двете ни дъщери, които са родени в различни години, но с малка разлика в датите. Както повечето от нас, случайно намерих контактите на парти агенцията и определено не знаех какво мога да очаквам. Дойде момента на партито, DJ-я инсталира оборудването си, проба-проба, фонче, и като започна... деца и родители много се изкефихме. Имаше песни, много танци, много, много игри и всичко необходимо за един запомнящ се купон .Определно горещо ви препоръчваме момчето (позволявам си да го нарека така) много се стара, отлично се справи с цялата организация и всичко се получи страхотно. Можете спокойно да се доверите на DJ-я и да се отпуснете и забавлявате. Успех на всички.


Христина Василева

Благодаря за страхотното DJ парти. Децата (и не само те) бяха възхитени. След толкова танци, игри и песни не искаха партито да свършва. Радвам се, че все още може да се намерят добри професионалисти - хора които харесват това, с което се занимават.


Снежанка Калоянова

Благодарим на DJ-я за страхотното парти! Всичко беше прекрасно, децата се забавляваха чудесно! Зарази с енергията си малки и големи! Препоръчвам горещо!


Детелина Стоянова

Благодаря ви от сърце за страхотния купон на Радина - 11 год. Наистина забавлявахте децата невероятно. Продължаваме да бъдем ваши клиенти и да ви препоръчваме :)


Елисавета
Димитрова


Страхотен DJ със завидна енергия, много ентусиазъм и страхотни идеи за игри. След партито всички - и деца и възрастни, бяхме без глас. Прекрасно забавление!

Мая
Христова

Съвсем случайно попаднах на визитката на тази агенция за партита. Обадих се да попитам дали това, което искам за моето парти може да се случи - оказа се, че насреща ми откликна едно перфектно отношение. Точно месец преди партито ми беше потвърдено, че всичко ще е точно според моите изисквания и така и стана! Партито беше невероятно, децата останаха възхитени и очаровани от баткото, настроението беше уникално, всички възрастни се включиха във веселбата. Искрено препоръчвам и благодаря от все сърце на DJ-ят за прекрсното парти, което ни направи! Сигурна съм, че занапред ще се обръщаме само към него за да бъдем спокойни, че празника ще е перфектен! Пожелавам на всички майки, на които им предстои парти да го посрещнат и празнуват толкова весело, колкото беше при нас! И не на последно място нещо, което не е маловажно: на фона на всички агенции, които предлагат DJ, тук и цените са перфектни - освен перфектен DJ, той е и безупречен аниматор. Успя да омае децата и да ги зареди с много положителни емоции! Благодарим ти от сърце, ти си нашият фаворит! Ние сме очаровани от теб! Бъди здрав и все така пълен с енергия!Мирослава
Пенчева

След прочетените коментари, поръчах DJ за 9-тия рожден ден на дъщеря си Цвети. Беше страхотно!!! Въпреки възрастовата разлика при децата той успя да ги приобщи и отпусне. Зарази всички ни с ентусиазма и положителните си емоции. Благодаря и успех!


Даниела

Благодарим за ди джей партито на Галена! Много е доволна. Клиповете, които сте снимали по време на купона са чудесни. Успех!

Соня
Въгларова

Благодаря, за дивото и весело детско парти за 10-тия рожден ден на дъщеря ми. DJ-ят нямаше умора. Децата се забавляваха чудесно в различните игри. На финала каракоето екзалитра малките :) Още веднаж ви благодаря! Беше чудесно!


Иванова

Искам да изкажа благодарност на DJ-ят, който направи страхотно парти за 9-тия рожден ден на дъщеря ми. Страхотен, артистичен и ентусиазиран - това е той.

Митра

Поръчахме си парти с ди джей. Децата отдавна не се бяха веселили така истински - танци, игри, караоке, светлини на прожектори, балони! Това е човек, създаващ вълнуваща тържествена атмосфера, направи ми силно впечатление как се отнесе с уважение към повода за празник на детето рожденик, че то се почувства истински специално, специални и трогнати се чувстваха и гостите - малки и големи! Препоръчвам го сърдечно на всеки, на който са омръзнали отегчените физиономии на лелките в местата за организиране на рождени дни! Да обичаш хората и да ги забавляваш е изкуство!


Снежана Вангелова

Дисководещият е страхотен! Всичките партита, които е направил в моя клуб, са върхът!!! Децата са очаровани и с много добри впечатления от самия него! Препоръчвам го на всички, решили да подарят един незабравим купон на малките си палавници!


клуб
"Веселие"

Всеки път когато в клуба се организира DJ парти с Ваша помощ разбира се, купона винаги е безупречен!!! Много се радвам, че умеете да проявявате подход, както към децата, така и към техните родители! Така създавате страхотна празнична атмосфера и наистина всички са очаровани от партито! Много успехи и до нови срещи!!!

 

 


Харесайте ни във facebook